.

Elérhetőségek

Telefon:

06 30 9 316 929

06 30 9 045 617

Fax: 06 1 283 40 55

E-mail: csodoktor2000@gmail.com

Dugulás elhárítás, csőtörés:

Hétfőtől- Vasárnapig 0-24 óráig

Vízszerelés, fűtésszerelés, gázkészülék csere:

Hétfőtől- Péntekig 8-17 óráig

 

Szolgáltatási terület

Budapest I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII., kerületében

Valamint Pest megye déli részén: Halásztelek, Tököl, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Ócsa, Alsónémedi, Üllő, Vecsés, Gyál, Gyömrő, Maglód, Pécel, Kistarcsa, Kerepes

Egyéb települések esetében érdeklődjön elérhetőségeinken!

Gázkonvektoros fűtés rendszer korszerűsítés


Parapetes gázkonvektor helyére beépíthető minikazán

Kisebb méretű lakások (60 m²-ig) vagy kéménnyel nem rendelkező lakások részére gyártották a MIKA-6E típusú minikazánt. Ez a típus egyesíti egy cirkó, valamint egy gázkonvektor előnyeit. Megszünteti egy gázkonvektor hátrányait.

A gázkonvektor tervezéséből adódóan a legjobb hűtő-fűtő készülék. A gázkonvektor a fűtés lekapcsolása után hűti a felfűtött helyiséget a parapeten keresztül. A konvektor hatásfoka nem éri el a 38 %-ot. A minikazán 90 %-os hatásfokkal működik.

Méretben fele akkora, mint egy nagyobb teljesítményű gázkonvektor. A gázkonvektorok minden helyiségben nagy helyet foglalnak, valamint egy égéstermék elvezetővel rendelkeznek, ami nagy hőveszteséget jelent.

Méretben fele akkora, mint egy nagyobb teljesítményű gázkonvektor. A gázkonvektorok minden helyiségben nagy helyet foglalnak, valamint egy égéstermék elvezetővel rendelkeznek, ami nagy hőveszteséget jelent.

A minikazánról minden egyes helyiség fűtése megoldható radiátorokkal, így működtetése rendkívül gazdaságos. A minikazán felszerelhető a konvektor parapetjére, így falbontásra nem kerül sor, csak a többi gázkonvektor parapetjének a befalazására, gázvezetékeinek lebontására. A minikazán csendes üzemű ellentétben a gázkonvektorral, ami lemez kivétel esetén felfűtéskor recseg, pattog, kikapcsolás után szintén zajos, míg le nem hűl.

A lakás fűtési hálózatának felújításakor érdemes a gázkonvektor helyett minikazánt és radiátorokat felszereltetni. Ha a gázkonvektorok tönkremennek, akkor a legérdemesebb új konvektor vásárlása helyett a korszerűbb üzemeltetésben olcsóbb, komfortosabb minikazánnal készült központi fűtésrendszert beépíttetni.